Odessa DailyНовости

На дітвору чекає «Зимова казка»

Odessa Daily

23 декабря 2023 в 10:33

Прекрасний подарунок до Нового року чекає на маленьких одеситів у Театрі Юного глядача ім. Ю. Олеші. Воєнний стан не скасовує дитячих свят, тому театр знову дарує малечі одну з найкращих своїх постановок.

На дітвору чекає «Зимова казка»

Вистава «Зимова казка» в постановці відомої режисерки Наталії Прокопенко користується незмінним успіхом і стала однією з найулюбленіших. Її прем'єра відбулася в грудні 2021 року.

Ця прекрасна вистава призначена для сімейного перегляду. З великим задоволенням її дивляться не тільки одесити, а й дітки - вимушені переселенці. Якщо ви ще не бачили її, обов'язково подивіться.

Не буду розкривати всі його секрети, хоча дуже хочеться. Але скажу головне. Це справжня дитяча казка. У ній є все. Незвичайний сюжет, боротьба добра і зла, багато цікавих впізнаваних персонажів і саме диво. Дія йде неспішно, що дуже добре для дітей 4-5 років, щоб у силу віку у них була можливість заглибитися в сенс того, що відбувається. Разом з тим, у виставі досить яскравої музики.

У виставі зайняті провідні артисти театру, які перетворилися так, що не відразу впізнаєш знайомі обличчя. А момент впізнавання - прекрасний і дивовижний. А спецефекти і костюми - несподівані, ефектні і яскраві.

Найголовніші глядачі в залі - діти, із задоволенням занурюються в атмосферу казки. Зазвичай вони переживають, дивуються, зітхають, сміються, і, звісно, радіють щасливому фіналу. Порадіти подарунку можуть діти починаючи з 4-х років. Ну і батьки, звісно.

Вітаємо улюблений театр і дорогих глядачів із прийдешнім Новим роком! Миру, добра і благополуччя всім жителям України!

Текст: Маргарита Коробіцина

Фото: Андрій Лисенко

Odessa Daily


Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100