Odessa DailyСобытия

Цiкава подiя

Odessa Daily

22 февраля 2024 в 13:52

21 лютого в культурному центрi Бейт Гранд відбулося ювiлейне засiдання клубу «Така рiзна Одеса» (пiд керiвництвом Iнни Рiкун).

Цiкава подiя

Вже рiк клуб гостинно збирає друзiв у просторi, де кожен має чудову нагоду не тільки вислухати вельмишановних доповідачів, але й висловити свою думку та задати питання про діяльність закладів, у яких вони працюють.

На ювiлейному вечорi виступили шановнi Ольга Нагорнюк (зав. вiддiлом Бібліотеки ім. Грушевського),

 Лiлiя Штекель (завлiт ТЮГу м. Ю. Олешi)

та Oлена Яворська (зав. науковим вiддiлом Лiтературного музею).

Вони представили дуже змiстовнi доповiдi про те, як працюють пiд час вiйни Бібліотека ім. Грушевського, Театр юного глядача та Літературний музей. Були продемонстровани яскравi презентації з цiкавими ілюстративними матеріалами.

Доповiдi визвали захоплення цiкавi питання та подяку вiд слухачiв. А Ліля Штекель ще вразила тим, що показала усім відео із записом виступу артистів та справжню ляльку Регедді Енн - головну героїню та учасницю вистави, та всі побачили, яка прекрасна ця лялька ручної роботи.

Потiм свої вiршi читала вiдома молода талановита поетесса Влада Iльїнська.

А ще на всіх присутнiх чекав приємний сюрприз - музикальний виступ Iрини Морозовськоi. Її cпiв пiд гитару авторських пiсень був дуже зворушливим завершенням ювiлейноi подii.

Усі присутні побажали клубу «Така різна Одеса» довгого життя і нових цікавих зустрічей у теплому колі друзів.

Текст і фото: Маргарита Коробіцина

Odessa Daily


Комментарии посетителей сайта


Rambler's Top100